Šta su mezoniti?

Riječ je o inovativnoj tehnici zatezanja, podizanja i podmlađivanja kože i potkožnog tkiva koja se može primjeniti na svim djelovima lica i vrata , kao i na ostalim djelovima tijela.

SILHOUETTE SOFT  niti  (fejslifting bez noža)  su inovativna tehnologija  koja ženama pruža jednostavan  tretman  redefinicije lica, podizanje tonusa kože, smanjivanje bora i podsticanje stvaranja novog kolagena.. Ovaj tretman daje rezultat koji traje minimum 2 godine.Može se kombinovatii sa drugim tehnikama podmladjivanja (nadokndom volumena sopstvenim masnim tkivom i PRP-om)

Šta treba uraditi prije tretmana?

Nijesu potrebne specijalne pripreme prije tretmana.

Međutim,preporučujemo da o vašim očekivanjima porazgovarate sa ljekarom prije tretmana. Obavestite ljekara ukoliko ste radili neki tretman prije i ukoliko koristite neke ljekove.

Kako izgleda tretman?

Tretman je bezbolan i izuzetno komforan, a radi se u lokalnoj anesteziji.

Na koži se tankom iglom odrede tačke uboda kroz koje će se u kožu ubaciti Silhouette soft  niti.  Nakon ubacivanja konaca  primjenjuje se blagi pritisak na tretirano područje. Na ovaj način ljekar preoblikuje površinu kože i čini je vidljivo glatkom. Regenerativni efekat je postepen i prirodan.

Polimliječna kisjelina (PLA), glavni sastojak SILHOUETTE SOFT  konaca, je polimer poznat  u medicini dugi niz godina. On je posebno biokompatibilan ljudskom organizmu a takođe je potpuno biorazgradljiv.

Šta nakon tretmana?

Nakon tretmana je moguć blagi otok,crvenilo ili modrica,ali su prolaznog karaktera i nestaju za par dana. Nakon tretmana se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima. Preporučuje se da izbjegavate vježbe i masažu lica.

mladezi-bradavice-hijaluron-mezoterapija-poliklinika-diva-4d-combo-lifting-lica