• 24 NOV 17
  • 0
  Njega u 50-im

  Njega u 50-im

  Negde oko 50. godine i menopauze se primjećuju promjene u vidu pada tonusa, suve kože i kose, a to je i  ujedno period kada svaka dama želi da se dodatno uljepša i što duže očuva  njegovan izgled te samim tim prkosi starenju.

  Pored  velike palete tretmana koje imamo u ponudi, izdvojili bismo revolucionarni tretman podmlađivanja iz sopstvene krvi tzv. PRP metoda.

  Primjena plazme bogate trombocitima (PRP) pokazala se kao veoma efikasna terapija za podmlađivanje. Iz 70 cm³ sopstvene krvi pacijenta, dobija se sasvim dovoljna količina PRP-a za tretiranje cijelog lica.

  Dobija se svjež preparat krvi, bez konzervansa koji daje izuzetan efekat na produkciju kolagena i pojavu mladih krvnih sudova u koži. Koža tako dobija više kiseonika, hranljivih materija i bolju hidrataciju. Dolazi do produkcije kolagena što popravlja strukturu kože i ublažava bore. Koža postaje glatka i elastična. Dakle, onaj potencijal koji nose trombociti prisutni u krvnoj plazmi i krvnim sudovima, postaju dostupni i koži, ali u daleko većoj koncentaciji. Faktori rasta su tu ključni, najvredniji deo krvne plazme. Upravo faktori rasta podstiču organizam na stvaranje, novog tkiva i regeneraciju.

  Ostavite komentar →

Photostream