Od samog osnivanja, 2007 godine, privatna specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti “Dr Štilet” bavi se dijagnostikom i liječenjem akutnih i hroničnih bolesti kože, kose i noktiju kao i polno prenosivih bolesti.
Takođe, radimo i dermatohirurgiju, tzv.radiotalasno uklanjanje svih benignih promjena iznad površine kože (mladeži, fibromi, kondilomi, papilomi, bradavice, hiperkeratoze, ksantelazme…).

 

U našoj specijalističkoj ordinaciji se bavimo i estetskom dermatologijom:

– Popunjavanjem bora i volumena usana hijaluronskom kisjelinom
– Remodulacija lica hijaluronskom kisjelinom
– PRP- podmladjivanje putem sopstvene plazme (Platelet Rich Plasma)
– Botox
– Transfer sopstvenih masti (oblikovanje lica i popunjavanje bora)
– Mezoniti, Mezolift
– Injekcijska lipoliza
– Hemijski piling

 

Činjenica da smo lideri na teritoriji Crne Gore u oblasti estetske medicine potvrđuje i to što naša ordinacija raspolaže najsavremenijom laserskom opremom koja uspješno riješava sve veće estetske probleme ne ostavljanjući veće traume na kožu i uz minimalno vrijeme oporavka.

 

Ponuda laserkih tretmana:
-Laserska epilacija (trajno uklanjanje malja)

 

Dugogodišnje iskustvo, konstantno ulaganje u edukaciju, praćenje savremenih trendova i nove tehnologije, razlog su što iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Ljubazno i profesionalno osoblje ordinacije “Dr Štilet” na čelu sa dr Predragom Štiletom uvijek na prvo mjesto stavlja zdravlje i zadovoljstvo svojih pacijenata, te tako svakom pacijentu pristupamo individualno i sa puno pažnje.